Midtsveen Tanktransport AS

Om oss

LITT OM MIDTSVEEN TANKTRANSPORT AS


Midtsveen Tanktransport AS ble stiftet i 1984, da under navnet Bjørn Midtsveen Brensel. I 2002 skiftet firmaet navn til Midtsveen Tanktransport AS. Firmaet teller i dag fem ansatte og betjener Valdres, Land, Hadeland, Gjøvik, Toten, Lillehammer, Gudbrandsdalen og Ringerike samt nærliggende områder.

På Midtsveen Tanktransport AS’ hovedkontor jobber Grethe, Bjørn Olav, Roger, Tommy og Bjørn jobber som sjåfører. Bjørn er også daglig leder og gründer. Vi har samarbeid med Valdres Oljeservice AS som dekker øvre del av Valdres. Vi har eget bygg med vaskehall, smørehall, verksted med egen dekk hall og med nye, lyse og trivelige kontorer.

Midtsveen Tanktransport AS har fire tankbiler og to hengere. Har dere behov for BIO fyringsolje, så kontakt oss for en prat. Vi har kortautomatpumpe som er stasjonert på Dokka. Vi formidler også service på parafinovner og fyringsanlegg. Vi  selger også alle typer tanker, ta kontakt for en hyggelig handel. Vi kan tilby Autogiro, Avtalegiro og Efaktura. Ønsker du å komme i kontakt med oss? Bruk vår bestillingstelefon på nummer 61 11 16 01 – 911 10310 eller vårt kontaktskjema.
Vi er din partner for parafin, fyringsolje, diesel og smøreolje!